Македонија

070-143-132: Завртете на овој број, на Тоше итно му треба наша помош!

Младиот Тоше Илиевски се бори со тешка болест која бара лекување во странство.

Тој бара од сите кој колку може да му помогнат да замине на лекувањето со цел да го спаси својот живот. Тоше има 30 години и од боледува од Non- Hodgkin’s lymphoma, или карцином на лимфни жлезди.

Неговиот апел, погледнете го во продолжение:

Податоци за пополнување на уплатница за донации:

Назив на налогопримач: Тоше Илиевски
Трансакциска сметка за плакјање од Мк е следниов број
200-0032475418-53 -Стопанска Банка Ад.Скопје
За плакјанје од Странство внесете…
IBAN-NUMBER: MK07200003418211219 -EUR
SWIFT STOBMK2X

Цел на дознака: Хуманитарни цели за Тоше Фактура од Странство, за каде ке се одвива лекувањето,ке бидете известени за телефонско донирање.

Извор: Курир

Прочитајте и...  Пелистер под снежна покривка (ВИДЕО)

Најпопуларно


To Top