in

10 фотографии кои докажуваат дека нашите омилени анимирани ликови живеат меѓу нас

Кое девојче нема сонувано да стане принцеза на Дизни? Пепелашка, Снежана, Малата сирена, Рапунзел… За некои луѓе, судбината имала други планови. Без разлика дали тие сакале или не, таа им подарила изглед многу сличен на ликовите од анимираните филмови.

Елса, Frozen

17 Photographs That Prove Our Favorite Animated Movie Characters Live Among Us

Гру, Despicable Me

17 Photographs That Prove Our Favorite Animated Movie Characters Live Among Us

Миниони,Despicable Me

17 Photographs That Prove Our Favorite Animated Movie Characters Live Among Us

Лила, Futurama

17 Photographs That Prove Our Favorite Animated Movie Characters Live Among Us

Лило, Lilo & Stitch

17 Photographs That Prove Our Favorite Animated Movie Characters Live Among Us

Мерида, Brave

17 Photographs That Prove Our Favorite Animated Movie Characters Live Among Us

Мег Грифин, Family Guy

17 Photographs That Prove Our Favorite Animated Movie Characters Live Among Us
17 Photographs That Prove Our Favorite Animated Movie Characters Live Among Us

Нед Фландерс, The Simpsons

17 Photographs That Prove Our Favorite Animated Movie Characters Live Among Us

Мајката Готел, Tangled

17 Photographs That Prove Our Favorite Animated Movie Characters Live Among Us

Џесика Рабит, Trail Mix-Up

17 Photographs That Prove Our Favorite Animated Movie Characters Live Among Us
Прочитајте и...  Островот Елидеј е дом на најосамената куќа во светот

Што мислите?

1 Поен
Upvote Downvote