Галерија

10 најшарени места во светот во кои ќе се заљубите на прв поглед

Ако ви се потребни весели бои за да ви го разубават денот, или инспирација за следното патување, овие фотки од 10 дестинации се идеални за тоа.

Сите сакаат да шетаат низ прекрасните улици исполнети со градби обоени во најразлични бои кои предизвикуваат чувство на радост.

А, да не зборуваме за фотките кои ќе ги направите на овие места кои наликуваат на разгледници.

Истанбул, Турција

istanbul

Шефшауен, Мароко

maroko

Насау, Бахами

nasau

Џодпур, Индија

Indija

Копенхаген, Данска

Danska

Бокаап, Јужноафриканска Република

Bokaap

Буенос Аирес, Аргентина

Buenos Aires

Гванахуато, Еквадор

Ekvador

Прочида, Италија

Italija

Пачука, Мексико

Meksiko
Прочитајте и...  Другото лице на убавината: Индиско племе во кое жените треба да носат тапи во носот

Најпопуларно


To Top