in

10 нежни илустрации кои го прикажуваат мајчинството

Една девојка со потекло од Сао Паоло полека се пробива со своите илустрации со моќна, женска порака.

Обожава да ги илустрира подлабоките женски проблеми, убавините и потешкотиите како е да си жена, а не го изостави и остварувањето како мајка.

Нејзините уметнички подвизи ги има преточено и во ѕидни мурали на повеќе локации, но сепак сконцентрирана е на социјалните мрежи.

Ги издвојуваме најубавите 10 илустрации кои го опишуваат мајчинството:

https://www.instagram.com/p/BpFz17OlWUA/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BpkvrEqniB0/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BuFH-n_nQD9/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BuRV4Gdnuxg/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BwHUE-XncY7/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BwKWnBYnEON/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BySqkVtnIkp/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BytDNeCnexq/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B3cE7PCHV0d/?utm_source=ig_embed

Прочитајте и...  ГАЛЕРИЈА: Зошто Националниот парк Кругер е едно од најинтересните места во светот?

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote