in

10 врати кои изгледаат како да водат во некој друг свет

Уличната уметност честопати знае да нè воодушеви. Сета таа мистичност на незнајни уметници, кои пренеле свои приказни и емоции по улиците и ѕидовите, само повеќе возбудува и нè замислува.

Среќаваме симболи, натписи, но и вистински уметнички дела.

Низ светот може да се забележи нешто посебно интересно кое се крие во некој кварт, уличка кои не се толку познати, но и на многу јавни места. Обоени и исцртани врати кои се така декорирани да не можете да претпоставите што се крие зад нив.

Она што е сигурно е дека сигурно ќе посакате да ги отворите. Изгледаат како да се од некој друг свет или дека водат кон нешто волшебно.

Погледнете ги вратите кои сигурно ќе ви го привлечат вниманието:


Прочитајте и...  Фотографии од медицината во минатото поради кои ќе бидете среќни што живеете во 2019 година

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote