in

110-годишно мртво дрво претворено во магична библиотека

Во Ајдахо, САД се наоѓа магична библиотека направена во внатрешноста на мртво дрво.

110-годишното дрво наместо да биде уништено е претворено во прекрасна библиотека со која секој минувач може да се користи. Тој што зема книга, треба и да остави книга.

Прочитајте и...  18 семејни моменти кои ја опишуваат љубовта подобро од зборови

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote