in

14 филмски сцени пред и по додавање на специјални ефекти

Познато е дека филмовите и сериите користат VFX или специјални ефекти за да создадат магија на екранот. Но, ретко добиваме шанса да видиме како се изгледа пред да се применат овие ефекти.

Ние, од Публицист, најдовме неколку интересни фотографии кои покажуваат колку многу нашите омилени филмови и серии се потпираат на магијата на специјалните ефекти.

Game of Thrones

14 Photos Reveal How Famous Movies Look Before Special Effects
14 Photos Reveal How Famous Movies Look Before Special Effects
14 Photos Reveal How Famous Movies Look Before Special Effects

The Dark Knight

Avengers: Infinity War

14 Photos Reveal How Famous Movies Look Before Special Effects
14 Photos Reveal How Famous Movies Look Before Special Effects

Avengers

14 Photos Reveal How Famous Movies Look Before Special Effects
14 Photos Reveal How Famous Movies Look Before Special Effects

Life of Pi

14 Photos Reveal How Famous Movies Look Before Special Effects

King Arthur

14 Photos Reveal How Famous Movies Look Before Special Effects

District 9

14 Photos Reveal How Famous Movies Look Before Special Effects

Gravity

14 Photos Reveal How Famous Movies Look Before Special Effects

Alice in Wonderland

Deadpool

Прочитајте и...  Хорор што „ги брка“ гледачите од кино салите

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote