in

14 илустрации кои покажуваат колку е тешка бременоста

Бременоста е највозбудливиот период во животот на жената. Тие 9 месеци се далеку од лесни. Одлично е кога идните родители имаат добра смисла за хумор за сето тоа. Бидејќи во овој период има толку многу смешни ситуации што би можеле да снимиме цел филм од нив.

Подготовката за мајчинството е сериозна работа.

14 Illustrations About How Hard the Life of a Pregnant Woman Is

И на сопрузите не им е лесно.

Најважно е да бидете подготвени на сè!

Дури и најнеочекуваните работи …

Целиот свет е против вас. Дури и вашите омилени чевли.

Животот носи нови предизвици секој ден.

Но, секогаш можете да најдете решение!

Она кога никаде не можете да најдете удобна облека.

И некои подароци ќе ве збунат.

Бремените жени се многу емотивни.

Понекогаш учиме нови работи за нив.

Колку е поблиску моментот, толку сме поисплашени.

И можете да започнете да паничите во најлошиот момент.

Но, сите предизвици остануваат зад вас во моментот кога за првпат ја држите среќата во вашите раце.

Прочитајте и...  Фотографија од доктор кој доживува нервен слом откако губи 19 годишен пациент

Што мислите?

6 Поени
Upvote Downvote