in

15 фотографии од филмови во кои актерите носат исти костими

Постојаното шиење нови костими за сите актери може да биде скапо дури и за богатите филмски продуценти во Холивуд. Затоа, истите фустани и аксесоари талкаат од филм на филм, од серија на серија, а тоа го забележуваат внимателните гледачи. Повторното користење на истата облека воопшто не е лошо. Освен што се заштедува, тоа е корисно и за околината.

Подготвивме неколку филмови и серии во кои ќе ја видите истата облека. Имаме и бонус за вас – фотографија која докажува дека дури и во истата серија различни актери можат да носат иста облека.

“Bright Star” (2009) и “Emma” (2020)

„Star Trek“ (1965–1969) и „Mork and Mindy“ (1978–1982)

“Drunken Story” (2013 – ) и “Legends of Tomorrow” (2016 – )

„Mad Men“ (2007–2015) и „Once Upon a Time in Hollywood“ (2019)

„Tristan and Isolde“ (2006) и „the Vikings“ (2013 – )

“Mind and Feelings” (1995) и “Poldark” (2015–2019)

„Borgia“ (2011–2013) и „The Spanish Princess“ (2019 – )

“Brave Pepper” (2011) и “Nutty Ex” (2015 – 2019)

„Doctor Who: The Tenth Planet“ (1966) и „Star Wars. Episode V: The Empire Strikes Back”(1980)

„Cold Mountain“ (2003) и „Little Women“ (2019)

„Mad Men“ (2007–2015) и „Masters of Sex“ (2013–2016)

„Tristan and Isolde“ (2006) и „Ophelia“ (2018)

„Borgia“ (2011–2013) и „The Spanish Princess“ (2019 – )

“The End of the Parade” (2012) и “Sharp Visors” (2013 – )

БОНУС: Game of Thrones (2011–2019) и Game of Thrones (2011–2019)

Прочитајте и...  Топ 5 серии за 2019 година досега

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote