in ,

15 луѓе кои имале навистина многу лош ден

Има денови кога ништо не изгледа како што треба: се успавте, го пропуштивте автобусот, доцните на работа, а потоа како јагода на шлагот – сфативте дека машината за кафе е расипана. „Може ли овој ден да стане уште полош?“- си мислите. О, да – подобро верувајте дека може.

Луѓето на Интернет ги споделуваат најлошите денови што ги имале и набрзо ќе сфатите дека вашите, веројатно ни оддалеку не изгледаат толку лошо.

Во прилог ви ги претставуваме 15те луѓе кои сигурно имаат полош ден од вашиот.

Двајца луѓе добиле на лотарија на истиот ден

Оваа девојка оставила отворена кеса со рендан кашкавал во својот ранец за лаптоп

Ова баш и не е најдобриот начин да го промените мастилото на вашиот принтер

Прочитајте и...  Овие луѓе сигурно имаат полош ден од вашиот

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote