in

15 неверојатни места во светот

Планетата Земја е прекрасна, чудесна планета, а овие фотографии го докажуваат токму тоа.

Spotted Lake, Канада

The Giant’s Causeway, Северна Ирска

Thor’s Well, САД

Памуккале, Турција

Розево езеро Hillier, Австралија

Badab-e-Surt, Иран

Планина Тианзи, Кина

Џиновска рака во пустината Атакама, Чиле

Долина на бокали, Лаос

Стаклена плажа, Калифорнија

Флај Гејзер, САД

Бајкалско езеро, Русија

Салар де Ујуни, Боливија

Национален парк Yellowstone, САД

Хобитско село – Хобитон, Нов Зеланд

Прочитајте и...  Суровата реалност да се биде доктор за време на пандемија низ илустрации кои ќе допрат до срцето на секој од нас

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote