in

15 урнебесни фотографии од емоциите на овие деца ќе ви го разубават денот

Спонтаноста и искреноста се најзабавната работа кај малите деца. Нивните реакции секогаш се неконтролирани и целосно нивни, а речиси секогаш се и многу смешни. На некои од фотографиите се лутат, на некои се смеат, а вие во продолжение погледнете во какви сè ситуации се нашле…

Прочитајте и...  40 илустрации кои ја прикажуваат темната страна на нашето општество

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote