in

16 примери кои покажуваат дека Холивуд снима исти филмови секоја година

Дали ви се случило некогаш да гледате филм и да се чувствувате како веќе да сте го гледале? Актерите и опкружувањето можеби се различни, но се чувствувате како да знаете што ќе се случи следно. Па, тоа е поради тоа што Холивуд сака да снима повеќе филмови со речиси идентична фабула – некогаш дури и неколку во една година!

Еден корисник на Твитер, Крис, неодамна го истакна ова и ги даде филмовите No Strings Attached и Friends with Benefits како пример. Неговата објава им се допадна на повеќе од 235 илјади корисници на Твитер, а некои од нив споделија и свои примери. Погледнете ги во продолжение.

Прочитајте и...  Џорџ Стини Јуниор - Најмладото момче кое некогаш било осудено на електрична столица

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote