in

16 работи во кои ќе се пронајде секоја жена

Секоја жена си има уникатен стил на облекување, соодветни парчиња облека, оригинално хоби, тајни работи во плакарот и куп други интересни работи. Но, има неколку работи што е заедничко за женската половина од човештвото, а тоа ќе го видиме на илустрациите што следуваат.

Скриена чоколада во фиоките за алишта.

16 things that absolutely every woman has

Хулахопки „Нема да се гледаат под панталоните“.

Раширена, но омилена блуза за спиење.

16 things that absolutely every woman has

Музејски фустан: Убав е, но нема за каде да се облече (а и веќе не е во мода)

16 things that absolutely every woman has

Преполн плакар во кој „нема што да се облече“.

Кутија со спомени која го стоплува срцето.

16 things that absolutely every woman has

Фармерки „Што ако ослабам“

16 things that absolutely every woman has

Мини комплет за брза помош во сите чанти.

Евтин накит кој никогаш не го носите, но си го чувате.

16 things that absolutely every woman has

Спортска опрема која чека подобри времиња.

Плејлиста со тажни песни за моментите кога ни се плаче.

16 things that absolutely every woman has

Полна куќа со разни теглички и кутии кои „ќе се најдат за нешто“.

16 things that absolutely every woman has

Долна облека која е поскапа од блузата на сопругот.

16 things that absolutely every woman has

Чевли купени на попуст кои ќе траат вечно.

16 things that absolutely every woman has

Бонус: Бивш за кој ти е криво што си излегла и не ти е јасно каде ти бил паметот кога си го запознала.

16 things that absolutely every woman has

Бонус бр. 2: Поглед со кој може да убиеш некого.

16 things that absolutely every woman has

Illustrator: Alena Sofronova

Прочитајте и...  Тргнал на последната хемотерапија, по пат освоил 200.000 долари на лото

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote