in

17 фотографии кои докажуваат дека гените се неверојатни

Кога ќе се роди бебе родителите, пријателите и роднините почнуваат со шпекулации на кого тоа бебе личи повеќе. Не е лесно да се претпостави на кого детето ќе изгледа кога ќе порасне. Повеќето деца делат 50% од својата ДНК со секој родител.

Еве една компилација на фотографии од деца кои одлично ги наследиле карактеристиките на своите родители.

Татко и син, 35 години разлика

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Мајка (1987), ќерка (2020)

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Ќерка-3 одделение и нејзината мајка-2 одделение

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Прадедо, дедо и внук

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Мајка и ќерка со нивните првородени синови, разлика од 41 година

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Најдете ја разликата помеѓу сликите на татко и син, 1976 и 2012 година

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Баба и внука

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Татко и син, 1991 и 2013

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Мајка и ќерка

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Мајка и ќерка, двете на свои 14 години

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Татко (1987) и син (2017)

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Мајка и ќерка

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Татко и син

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Баба и внука, двете на свои 2 години

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Татко и син

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Татко и син

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

Татко и син, двајцата на свои 19 години

20 Photos Proving That Your Genes Are Amazing

На кого од вашите родители личите Вие повеќе? Споделете со нас во коментар.

Прочитајте и...  Македонските села со штркови, каде што птиците и луѓето живеат заедно (ФОТО)

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote