in

18 фотографии кои буквално „врескаат“ за помош

„Стоев пред огледало и гледав длабоко во моите несреќни очи, воздивнував и велев: „О, сурова судбина!“ и за неколку минути, се чувствував малку подобро.“ Ова го правеше Муминпапа. Понекогаш животот ни поставува предизвици кои е тешко да се надминат, а токму оваа практика може да ни помогне.

Ние подготвивме колекција од ситуации во кои оваа мала вежба би можела да ни помогне да погледнеме кон иднината со оптимизам.

21 Photos That Are Literally Screaming for Help
21 Photos That Are Literally Screaming for Help
21 Photos That Are Literally Screaming for Help
21 Photos That Are Literally Screaming for Help
21 Photos That Are Literally Screaming for Help
21 Photos That Are Literally Screaming for Help

Сладолед без корнет

21 Photos That Are Literally Screaming for Help

Кикиритки во Кока-Кола.

21 Photos That Are Literally Screaming for Help
21 Photos That Are Literally Screaming for Help
21 Photos That Are Literally Screaming for Help

Мојот поглед од врвот на планината Мачу Пикчу vs. каков можеше да биде:

21 Photos That Are Literally Screaming for Help
21 Photos That Are Literally Screaming for Help

„Само што стигнав на закажаниот термин за терапија. Ми личи на лош почеток…“

21 Photos That Are Literally Screaming for Help

Не му замерувајте. Се уште не ја дочитал книгата („Never eat alone“)

21 Photos That Are Literally Screaming for Help

Зачинете си го животот.

21 Photos That Are Literally Screaming for Help
21 Photos That Are Literally Screaming for Help
21 Photos That Are Literally Screaming for Help

Еве зошто во лето не треба да носите искинати фармерки на колената.

21 Photos That Are Literally Screaming for Help
Прочитајте и...  ПОЗИТИВ НА ДЕНОТ: Мало мајмунче пее додека го бањаат (ВИДЕО)

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote