in

18 животни кои обожаваат да драматизираат

Понекогаш, дури и оние изведби кои добиваат Оскар не можат да се споредат со она за кое се способни нашите миленици. Овие моменти се навистина скапоцени, а уште поскапоцени се кога имаме телефон во рака.

Во продолжение 20 фотографии кои покажуваат колку добри актери можат да бидат нашите крзнени пријатели.

„Му кажав дека кучињата не смеат да седат на предното седиште.“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Кога треба да се капеме…“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Кој ми ја изеде кашата?“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Кој рече дека ова е кинг-сајз када?“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Те изначекав човеку.“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„…Ама сакам да си играм надвор…“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Моето куче пред да го капам.“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Мене ми зборуваш?“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Мојот хрчак крои планови за нешто.“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Еднаш во центарот на вниманието, секогаш во центарот на вниманието.“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Рече дека нема да врне…“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Извини љубов, згрешив..,“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Не бев јас, жими сè.“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Кога ќе ти заврши омилената серија.“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Кога си на диета.“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Кога мајка ти ќе ти забрани да ја вадиш главата низ прозорецот.“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Кога ќе заврши времето за игра.“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”

„Моето куче со поглед ме суди…“

20 Pets Whose Middle Name Is “Drama”
Прочитајте и...  7 знаци кои покажуваат дека сте манипулирани од нарцис

Што мислите?

3 Поени
Upvote Downvote