in

19 фотографии кои докажуваат дека најбезбедното место во светот е до мама❤

Истражувањата покажуваат дека животните, особено кучињата, ги препознаваат нивните мајки дури и кога ќе станат возрасни. Врската помеѓу мајката и детето е посебна. И луѓето и животните тоа го чувствуваат на ист начин. Семејната врска и љубовта на мајката прават тие да се нашата „безбедна зона“.

19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
19 photos proving that there is no place safer than next to mom
Прочитајте и...  Мајка од Флорида реши да им го разубави денот на соседите со цртежи од креда

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote