in

19 страшни фотографии од домовите на родители со деца во карантин

Секој родител знае дека да ја исчистиш куќата додека децата се дома е речиси невозможно. Во продолжение 19 фотографии кои покажуваат зошто воопшто не треба да се трудите да суредите дома за време на карантин доколку имате деца.

https://www.instagram.com/p/BYuEee7lMjh/?utm_source=ig_embed

Само што ќе суредите, децата повторно ќе растурат…

https://www.instagram.com/p/BW0p_KJDa9L/?utm_source=ig_embed

…бидејќи им е досадно.

https://www.instagram.com/p/B-Ho_p-HffP/?utm_source=ig_embed

Нивното внимание трае околу пет минути.

https://www.instagram.com/p/B-smsLllrqZ/?utm_source=ig_embed

Време за нешто креативно = време за правење неред.

https://www.instagram.com/p/B2QNK9XFloc/?utm_source=ig_embed

И време за игра = време за неред.

https://www.instagram.com/p/B1ABJ4ippG8/?utm_source=ig_embed

Да бидеме искрени, се е еднакво на време за неред.

https://www.instagram.com/p/B0mPVSulZQ3/?utm_source=ig_embed

Неочекувани изненадувања секаде низ куќата.

https://www.instagram.com/p/BUXQlWZFZeS/?utm_source=ig_embed

За жал, некои неопходни работи ќе се потрошат за игра.

https://www.instagram.com/p/B7K9yUSI9-7/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B5oY53Eg0za/?utm_source=ig_embed

Бесмислено е да се обидуваме да ги одржуваме чисти нивните соби.

https://www.instagram.com/p/B2UOpXgnl_F/?utm_source=ig_embed

Или тоалетот.

https://www.instagram.com/p/B9W2LQNgHXs/?utm_source=ig_embed

Па дури и кујната.

https://www.instagram.com/p/B9P64qsgReQ/?utm_source=ig_embed

Исчистете го нередот, но за кратко тој повторно ќе се појави во нова форма.

https://www.instagram.com/p/ByYllRcg9Lv/?utm_source=ig_embed

Понекогаш дури и полошо од претходно.

https://www.instagram.com/p/Byu_fvGHqhd/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B38VnuxAsI7/?utm_source=ig_embed

Затоа, седнете си, пијте го вашето кафе и оставете ги да прават неред.

Прочитајте и...  Нов предизвик на Инстаграм ги натера жените да се соблечат: На себе имаат само една работа, а мажите полудуваат од оваа глетка (ФОТО)
https://www.instagram.com/p/BoSP3ekHGpL/?utm_source=ig_embed

Бидејќи во овие моменти постојаното средување по нив е губење енергија.

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote