in

2 месеци редела сложувалка од 33.000 парчиња, погледнете го резултатот

Оваа огромна сложувалка е составена од 33.000 парчиња! Можете да си замислите да ја наредите и да ви недоситига едно парче кое не знаете каде е? За среќа тоа не и се случило на оваа девојка.

Таа поминала 450 часа, односно 2.5 месеци редејќи ја оваа сложувалка.

Прочитајте и...  Жена постави фото кабина за птици во нејзиниот двор, а резултатите се извонредни

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote