in

20 фотографии кои докажуваат дека татковците се најдобрите пријатели на ќерките

Научниците од Универзитетот Емори (САД) дознале дека татковците на девојчињата се повнимателни и поодговорни од татковците на момчиња.

И тоа не е изненадувачки, бидејќи ќерка, за секој маж е мала принцеза за која треба да се грижи.

Освен тоа, таткото станува најдобар пријател на неговата ќерка и фотографиите во оваа статија се најдобриот доказ за тоа.

Погледнете повеќе на следната страна.

Прочитајте и...  Прошетка на Месечината: 12 илјади фотографии вселенска авантура

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote