in

19 фотографии кои ќе ви го направат денот поубав

Дури и поради некоја причина да не сте расположени, одвојте време и погледнете ги овие 20 фотографии. Има големи шанси тие да го подобрат вашето расположение и да ве насмевнат!

Двајца хирурзи по успешно отстранување на сет од мозочни тумори за време на 32 часовната операција.

https://www.facebook.com/medicosunited/photos/a.1411343302308216/1639790209463523/?type=3

„Мојот татко беше единствениот во канцеларијата денес, па тој ја направи оваа фотографија и ја испрати на моето семејство.“

Колку грижлива мајка!

Љубовта е сѐ што ви треба.

„Волонтирам во спасување кучиња и сакаме да гледаме како ги третираат вдомените кучиња нивните нови сопственици. Оваа фотографија ме расплака.“

Не е потребен ДНК тест.

Позади сцената од прославата на Нова Година.

Дали некој има поим што се случува овде?

„Возач на автобус за основно училиште ги прашал сите деца во автобусот што сакаат за Нова Година. Тој на секое дете му купил подарок.“

https://www.facebook.com/LakeHighlandsElementary/photos/a.631045276941766/2126689870710625/?type=3

„Ако моите пациенти барем на кратко заборавија дека Божиќ го поминуваат во болница, тогаш ова вредеше!“

Само неколку жаби што се возат на грбот на питон.

Што гледате вие? Ноти или скијачи?

„Пред 11 дена објавив фотографија од внатрешноста на мојата рачно боена чаша, па некој друг човек продолжил да ја бои истата сцена. Денес ми пристигна пакет во кој имаше чаша со целата сцена!“

„Некој во моето соседство паметно ги користи ниските гранки на овој даб за Божиќ.“

Едно од најдобрите селфиња!

Монопол-ќебе сплетено од една мајка

Две блузи порачани со 2 месеци разлика, формираат непрекинат синџир.

Прегратка од лебед.

Прочитајте и...  Погледнете како изгледа бар во дрво старо повеќе од 6.000 години

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote