in

20 фотографии после кои ќе си помислите „Сега видов сè”

Светот никогаш не престанува да нè изненадува. Толку е разновиден што не можеме а да не се восхитуваме на фотографии направени во вистинско време, на вистинско место.

Публицист ви препорачува да го забавите ритамот на вашиот живот и да уживате додека ги гледате овие прекрасни фотографии, а потоа кажете ни која ве фасцинираше најмногу!

Африканска технологија – транспортер на автомобили

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Светски шампион во борење со рака Матијас Шлит

Замрзнато езеро во Швајцарија

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Најреткото виножито на сите времиња – четирикратно виножито

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Свиткани железнички пруги по земјотрес во Нов Зеланд

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Кралот на печурките

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Полиња мрежи за време на миграцијата на пајаците

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Ова дрво во Танзанија не се грижи за ерозијата на почвата

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Сенка на Месечината на Земјата за време на затемнувањето на Сонцето

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Панда срце

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Вака изгледа носталгијата

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Снежни крофни – дело на мајка природа

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Фустан направен од 6.000 лисја

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Неверојатни ледени кристали формирани на тенок морски мраз

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Подводни кругови создадени од „надувана“ риба

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Огнено торнадо

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Јазик на клукајдрвец

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Молец за време на периодот на парење

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Стадо овци пред и после стрижење

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

Улична сијалица со брада

25+ Photos When You Can Say, “Now I’ve Seen Everything!”

БОНУС: Санта мраз во форма на печурка

https://www.instagram.com/p/BYDdBYpDnIc/?utm_source=ig_embed
Прочитајте и...  12 работи кои според Библијата не се точни – а во нив верува секој Христијанин

Што мислите?

1 Поен
Upvote Downvote