in

20 фотографии што ќе посакате да ги допрете за да го почувствувате нивното совршенство

Некои фотографии се направени за да се цени уметноста и фотографската техника, а некои се направени само за да уживате во моментот, благодарение на нивната форма. Посебно ако создаваат желба да ги допрете преку екранот!

1. Ова кафе што е иста боја како шолјата

2. Совршена форма на паднатиот снег врз покривот

3. Фолија за пакување во форма на срценца кои се премногу убави за да се пукнат

4. Овие капки на покрив од автомобил

5. Свеж сладолед

6. Снег кој формира совршен бран

7. Неверојатно мазна пена за коса

8. Прекрасна пита со мед

9. Жолчки од јајца кои не треба никогаш да се изматат

https://www.instagram.com/p/BiU3eQfhR6B/?utm_source=ig_embed

10. Совршено топче сладолед

11. Палачинки направени за да го задоволат и окото

12. Неверојатната боја која со која небото го ишарува огледалото

13. Свиленкаст слој врз овој автомобил

14. Најслатката форма на мед

15. Површинската напнатост која прави балонче околу паричката

16. Оваа снегулка за која може да се каже дека е совршена како што ја замислуваме

17. Несекојдневна боја на овој базен

18. Поставеноста на овие цепеници кои личат како уметничка инсталација

19. Најрамната снежна површина врз оваа клупа

20. Лавата која истекува и ве лаже да земете залак од неа

Прочитајте и...  НАСА сподели 20 неверојатни фотографии од Јупитер

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote