in

20 фотографии кои откриваат што се крие зад сцените на познатите филмови

Многумина од љубителите на филмовите најверојатно би сакале барем еднаш да присуствуваат на снимањето на некој од нивните омилени. Филмската сцена е единственото место каде што можеме да сфатиме колку е всушност тешко и неверојатно да се сними еден филм. Денес ќе го видите начинот на кој брилијантните актери работат и ќе научите кои трикови ги користат филмските режисери за да создадат воодушевувачки филм.

Pirates of the Caribbean

Westworld

Baby Driver

19 Photos That Shed Light on How Our Favorite Movies Are Really Made

Downsizing

The Avengers

Avengers: Before and after green screen + CGI (1)
Avengers: Before and after green screen + CGI (4)

Avatar

Avatar: Before and after green screen + CGI (2)

Alice in Wonderland

Boardwalk Empire

Boardwalk Empire: Before and after green screen + CGI

Captain America

Captain America: Before and after green screen + CGI (1)

Gravity

Gravity: Before and after green screen + CGI

The Hobbit

The Hobbit: Before and after green screen + CGI
The Hobbit: Before and after green screen + CGI (2)

The Hunger Games

The Hunger Games: Before and after green screen + CGI

Iron Man

Iron Man: Before and after green screen + CGI

Life od Pi

Life of Pi: Before and after green screen + CGI
Life of Pi: Before and after green screen + CGI (2)

Oz the Great and Powerful

Oz the Great and Powerful: Before and after green screen + CGI

Rise of the Planet of the Apes

Rise of the Planet of the Apes: Before and after green screen + CGI

The Great Gatsby

The Great Gatsby: Before and after green screen + CGI

The Matrix

The Matrix: Before and after green screen + CGI

The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street: Before and after green screen + CGI

Transformers

Transformers: Before and after green screen + CGI
Прочитајте и...  Првата традиционална викиншка свадба по 1000 години

Што мислите?

-1 Поени
Upvote Downvote