Случувања

20 пред и потоа фотографии од Австралија ја прикажуваат штетата предизвикана од пожарите

Зборовите тешко можат да опишат низ што поминуваат луѓето во Австралија. Безброј домови, животни и нивните живеалишта се уништени, а пожарникарите прават сé што можат за да го изгаснат пламенот.

За да се илустрира огромната штета од пожарите низ Австралија, некои луѓе почнаа да споделуваат пред и потоа фотографии од области погодени од пожарите, кои се навистина ужасни.

Прочитајте и...  ВИДЕО: Милиони парчиња пластичен отпад ги затрупале ненаселените австралиски „рајски“ острови

Најпопуларно

To Top