Животински свет

25 слатки алпаки кои ќе ви го направат денот поубав

Тие се братучеди со камилите, но се многу помали, послатки и пофотогенични од нив.

Алпаките, родени во Перу, се сметаат подарок од мајката природа на Инките, но тие секако се и подарок за сите нас.

Погледнете ги нивните големи очи, фризури и ставови и ќе бидете уверени дека тие можат да ви подарат радост во секој момент. Подготвивме една симпатична колекција на алпаки за да ви го направиме денот поубав!

Прочитајте и...  И вашето милениче заслужува комфор - „Алди“ започна да продава креветчиња за кучиња

Најпопуларно


To Top