in

20+ пронајдоци кои ни го направија животот полесен

Само помислете на сите оние генијални идеи кои веќе се транформирани во вистински пронајдоци. Многу паметно, нели?

Сигурни сме дека штом ги видите пронајдоците што следат, ќе посакате да имате барем еден од нив. Зошто? Бидејќи тие го претставуваат токму она кое сме сонувале дека еден ден ќе постои и ќе ни го направи животот полесен.

Душек на воздух за задното седиште

20+ superb inventions that will make our lives easier

Lockitron ја отклучува вашата врата без клучеви

20+ superb inventions that will make our lives easier
20+ superb inventions that will make our lives easier
20+ superb inventions that will make our lives easier

Сад за пуканки со сито

20+ superb inventions that will make our lives easier

Мулти-алатка за авокадо

20+ superb inventions that will make our lives easier

Батерии со USB приклучок

20+ superb inventions that will make our lives easier

Тава за јајца и американски палачинки

20+ superb inventions that will make our lives easier

Држач за книга

20+ superb inventions that will make our lives easier

Алатка за полесно одвојување на жолчката од белката

20+ superb inventions that will make our lives easier

Водоотпорен bluetooth звучник

20+ superb inventions that will make our lives easier

Даска за пеглање со огледало

20+ superb inventions that will make our lives easier

Запечатувач на топлина за пластични кеси

20+ superb inventions that will make our lives easier
20+ superb inventions that will make our lives easier
20+ superb inventions that will make our lives easier

Транспарентен тостер

20+ superb inventions that will make our lives easier
20+ superb inventions that will make our lives easier

Лажица за салати

20+ superb inventions that will make our lives easier

Алатка за мерење растојание со вашите прсти

20+ superb inventions that will make our lives easier

Џебен принтер

20+ superb inventions that will make our lives easier
20+ superb inventions that will make our lives easier
20+ superb inventions that will make our lives easier
Прочитајте и...  Загрозени, бели и преубави: Животни со албинизам

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote