Македонија

26-годишниот Кристијан Ниноски го извади крстот од водите на Вардар

Најсреќниот учесник на Водици е 26-годишниот  Кристијан Ниневски од Скопје кој го извади крстот од водите на Вардар. Светиот крст  беше за кратко време изваден од водите на реката на Вардар. 

-Минатата година ми донесе синче, здравје, среќа на мојата фамилија и тоа им го посакувам на сите. Ппосакувам секоја година што поголем број да бидеме и Бог да даде сите да го почувствуваат ова чувство. Икона, библија, крст, ланче добив минатата година како подарок – кажа Кристијан.

Честитки до Кристијан многу здравје среќа и љубов.

Прочитајте и...  Македонски археолози тврдат дека Исус е роден во Македонија

Најпопуларно

To Top