Животински свет

26 смешни фотографии од животни кои не сакаат да одат на ветеринар

Исто како и луѓето, животните не сакаат да одат на лекар. Во најголем дел од овие посети, интересен дел е возењето во автомобилот. Моментот кога ќе сфатат дека одат на ветеринар, а не во парк е момент на паника. Овие фотографии од кучиња кои одат на ветеринар се тажни, но и смешни.

Уживајте!

Прочитајте и...  Оваа студија покажа дека луѓето покажуваат повеќе емпатија за кучињата отколку за луѓето

Најпопуларно


To Top