Галерија

30 „модни изгледи“ рекреирани во карантин

Изгледа карантинот им помага на луѓето да го изнесат креативниот дел од себеси на површината. Само пред некој ден објавивме за неуспешни карантин фризури, а и за тоа како некои луѓе ја прават својата работа поинтересна.

Инстаграм корисникот Џорџ Сервенти ги замолил следачите да рекреираат некои „модни изгледи“ користејќи работи кои можат да ги најдат дома, па наскоро неговиот #HomeCouture предизвик стана вирален. Луѓето почнаа да ги објавуваат нивните пресмешни имитации на високата мода, а подолу во галеријата може да ги видите некои од најдобрите:

Прочитајте и...  Феномен кој се јавува само неколку пати годишно: Јапонски замок лебди меѓу облаците

Најпопуларно

To Top