Галерија

30 родители споделија фотографии од нивниот живот пред и по раѓањето деца

Сите се согласуваме дека имањето деца навистина го променува животот. Овие мали луѓенца се толку магични, гледајќи ги како растат на некој начин ве прави горди, но во исто време и тажни бидејќи времето многу брзо поминува.

Инстаграм профилот „Got Toddlered“ е местото каде родителите ја споделуваат огромната разлика пред и откако станале родители. Сите ние ги сакаме децата, но да бидеме искрени, ни треба и спиењето.

Прочитајте и...  18 семејни моменти кои ја опишуваат љубовта подобро од зборови

Најпопуларно

To Top