Видео

Поучна приказна: Никогаш не судете ја книгата според нејзината корица

Човек купува крофни на аеродром и седнува на маса додека го чека летот. Му се придружува постар човек кој личи на бездомник. Човекот чита весник во моментот кога слуша дека некој ја допира неговата ќеса крофни. Скептичен, но премногу љубезен да каже нешто и тој зема крофна и продолжува да чита. Повторно го слуша звукот.
Што прави човекот? Велат никогаш не ја судете книгата според корицата, но мора да го изгледате ова видео за да верувате во тоа.

https://www.youtube.com/watch?v=m4e2_A_Srpk&t=3s
Прочитајте и...  Секунда го делеше од сигурна смрт: Пијан паднал пред брз воз, а потоа се случи чудо (ВИДЕО)

Најпопуларно


To Top