Галерија

3D тетоважи кои ќе си поиграат со вашиот ум

Старите, досадни тетоважи по малку ја губат својата популарност. На сцената доаѓаат фасцинантни 3Д тетоважи кои го покажуваат и најситнот детаљ на или под кожата.

Погледнете повеќе на следната страна.

Прочитајте и...  Лекарите предупредуваат дека пирсинзите и тетоважите можат да предизвикаат рак на кожата

Страници: 1 2

Најпопуларно


To Top