in ,

40 илустрации кои ја прикажуваат темната страна на нашето општество

Реалноста околу нас е исполнета со агонија, неправда и измама. Често е скриена под гламурозниот и сјаен живот на познатите личности и високата класа.
Како илустрациите ќе ни ја покажат реалноста во животот? Не, повеќе како колку време ќе помине додека да покажеме дека и луѓето од пониското ниво се луѓе. Ние тоа можеме само да го претпоставуваме и да се надеваме дека ќе биде што поскоро. Сепак, фактот што и ние сме заинтересирани такви слики да бидат прикажани, покажува дека сѐ уште се надеваме на подобро место за живеење. Ние не очекуваме работите драстично да се променат, но овие илустрации се само почетен чекор за нас.

Погледнете повеќе на следната страна.

Прочитајте и...  Оваа година не очекува редок небесен феномен

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote