Галерија

40 неверојатни скулптури од книги

Уметниците пронаоѓаат начини преку кои не` тераат да ги користиме книгите меѓутоа не само за читање.

Погледнете ги овие магични скулптури изработени од многу талентирани уметници.

Погледни уште 10 фотографии на следната страна.

Прочитајте и...  „Книжидер“ поставен покрај кафуле

Страници: 1 2 3 4

Најпопуларно


To Top