in

45 илустрации кои покажуваат колку е прекрасен животот со сестра

Сите кои имаме растено со сестри знаеме колку е подобро кога сме заедно. Може да се случат тепачки или кавги, но на крајот врската која ја делите е незаменлива. Таа е вашата поддршка целиот живот, дури и можеби не се сеќавате на голем дел од тоа. Никогаш не помислувате два пати пред да споделите срамна приказна која ве вклучува двајцата, бидејќи знаете дека ќе ве сака повеќе поради тоа. Таа е личноста со која делите голем број на авантури и ви е драго дека е оддалечена на само еден повик. Таа ви е доживотен другар. Тоа е подарок што треба да се цени.

Оваа уметничка го покажува ова со нејзината најнова серија на илустрации. Корејската илустраторка Paper Fly, која себеси се опишува како “Уметник кој што сака да ги растопи срцата на луѓето со топла слика”, ја слави врската што ја има со својата сестра преку споделување на сеќавања и моменти од нејзиното детство.

Прочитајте и...  20 фотографии кои покажуваат дека Џејсон Момоа е најкул момче на Инстаграм

Погледнете ги нашите омилени подолу:

#1
BTxq2S7gCB3-png__700.jpg

#2
Image 2 59e8915616268 700

#3
image-13-59e89179abb8d__700.jpg

#4
BUlwJW9gGvQ-png__700.jpg

#5
BT_F7NxgA53-png__700.jpg

#6
BVl1qFRliaR-png__700.jpg

#7
BQUWzzxg4uh-png__700.jpg

#8
image-1-59e891529697b__700.jpg

#9
image-26-59e891a7859bc__700.jpg

#10
image-10-59e8917046e21__700.jpg

#11
image-34-59e891c0652be__700.jpg

#12
image-16-59e891838d7b5__700.jpg

#13
image-6-59e89162504a2__700.jpg

#14
image-29-59e891b083400__700.jpg

#15
image-24-59e891a0b4e2f__700.jpg

#16
Image 3 59e891593ceee 700

#17
Image 8 59e8916a87a24 700

#18
Image 35 59e891c3576e6 700

#19
Image 17 59e89186c724b 700

#20
BRzrUXoAGzq png 700

#21
BQnRXXLAxwA png 700

#22
Image 4 59e8915c52462 700

#23
Image 9 59e8916d2fdfe 700

#24
BROBXzXgQLL png 700

#25
Image1 59e891ce6cdca 700

#26
Image 14 59e8917d9e615 700

#27
Image 23 59e8919dd6073 700

#28
Image 18 59e8918aa920b 700

#29
Image 19 59e8918e29e04 700

#30
Image 20 59e89191a6650 700

#31
Image 28 59e891ad82c1b 700

#32
Image 59e891caf2c0f 700

#33
13108935 1778646292367572 1045545433 n 59e8914f76c2b 700

#34
Image 30 59e891b3d4b5a 700

#35
Image 7 59e8916749450 700

#36
Image 11 59e8917374f73 700

#37
Image 27 59e891aa8c8a0 700

#38
Image 33 59e891bce7df6 700

#39
Image 21 59e891973c5d8 700

#40

Image 22 59e8919a8eb4b 700

#41

Image 15 59e89180b0575 700

#42

Image 32 59e891b97296a 700

#43

Image 36 59e891c6c8d0f 700

#44

Image 12 59e891768dbc0 700

#45

Image 31 59e891b6bb169 700

Што мислите?

1 Поен
Upvote Downvote