in

5 причини заради кои мажите одлучуваат одеднаш пак да почнат да ви се јавуваат

Секоја жена има барем еден таков маж во нејзиниот живот. На почетокот ви се јавувал, можеби сте биле и во врска, а после тоа едноставно исчезнал. Баш кога сте се навикнале на живот без него, тој ви се јавува повторно.

Зошто мажите прават такви работи?

Сака „update“

Не му е толку важно што правите за да ви се јавува баш секој ден, но на неколку недели сака да провери каде сте и како вашиот живот се одвива без него.

Сака секс без обврски

А до него најлесно можат да стигне ако се преправа дека го интересира со што се занимавате и дека му недостигате.

Ве чува како резерва

Не е сигурен што сака, но знае дека е паметно да ве има како резерва ако одлучи дека ве сака вас.

Ве проверува

Сака да бидете среќни, но не сака да бидете среќни без него.

Му недостигате

Не се сите мажи исти и безобразни, на некои може навистина да им недостигате. Ако сакаат да се потрудат тоа да се промени, тоа е сосема друго прашање, бидејќи на некои им е доволно да добијат само малку влијание и повторно да исчезнат од вашиот живот.

Прочитајте и...  Хероите кои спасиле најмногу луѓе во историјата на човештвото

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote