in

5 работи кои жените ги прават тајно, но никогаш нема да признаат

Како човечки суштества сите поенкогаш се однесуваме чудно и сакаме да правиме некои работи тајно. Луѓето обично мислат дека овие чудни однесувања и навики се од страна на мажите, а жените се софистицирани и фини. Но, ова е погрешно. Сите жени прават работи тајно, но никогаш нема да го признаат тоа. Тие во јавност одбиваат да прифатат дека тоа е вистина, но верувајте ми тие го прават тоа.

#1 Демнат луѓе

Иако тие се однесуваат ладнокрвно и дека не ги интересира за се што се случува со нивната симпатија, дечко или сопруг тие буквално го анализираат секој детаљ од нивниот живот, каде се моментално, со кого, што планираат и слично.

#2 Го носат истиот градник

Најчесто жените немаат појма кога последно го испрале својот градник. Пред неколку дена? Пред недела? Или пред месец? Тие цело време го носат истиот градник што им ги прави градите да изгледаат совршено и да се чувствуваат удобно во него.

Прочитајте и...  Стриптизета ги користи градите и половиот орган за создавање уметнички дела

#3 Се восхитуваат на нивната убавина

Пред да излегуваат од дома сите жени застануваат пред огледалото и се воодушевуваат на својот одраз во него, дури и си кажуваат колку згодно изгледаат, но нема ништо погрешно во тоа да се восхитуваш на сопствената убавина.

#4 Се подготвуваат за се

Ако жена оди на некој состанок, тие го планираат секој момент во нивната глава. Како треба да се однесуваат и кои зборови да ги употребуваат. Тие се подготвуваат детално и поминуваат долго време пред огледало пред да излезат. Затоа бидете претпазливи!

#5 Се преправаат дека не им е грижа

Жените најчесто пред нивните пријатели и семејство се преправаат дека не им е грижа за некои работи, но вистината е дека ако некого сакаат тие навистина се грижат за него.

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote