Македонија

Ако сте мамурни по прославата, еве што треба да јадете денес

Новогодишната ноќ многумина ја минуваат со алкохол. И додека забавата трае до утринските часови, по некое време се добива ужасна главоболка.

Но не се грижете, има лек за тоа. Ако сте мамурни, еве со што да го исфрлите алкохолот од организмот:

-Банани

-Вегетаријанска пица

-Житарици

-Палачинки

-Хумус

-Супа

Прочитајте и...  Во Куќата на Уранија – МАНУ, отворена ликовна изложба на Мајкл Клос, светски уметник со македонско потекло

Најпопуларно

To Top