Македонија

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Додека Дејан поради тумор е на лекување во Турција, им изгоре семејната куќа

Додека Дејан кој боледува од тумор на THYMUS жлездата е на лекување во Турција, во семејната куќа на улицата „Црногорска“ во Ѓорче Петров избувна пожар. Куќата изгоре речиси до темел. На семејството итно им е потребна финансиска и материјална помош.

Да бидеме хумани, да помогнеме.

143 122 Телеком

143 468 А1

Прочитајте и...  Страдате од депресија? Дозволете оваа анимација со куче да ви помогне да се справите

Најпопуларно

To Top