in

Библиотеки кои ги изненадија сите со својата креативност (ГАЛЕРИЈА)

Иако поголем број луѓе сметаат дека библиотеките се досадни, тие се всушност многу забавно место за посета. Некои од нив се навистина извонредни, а фотографиите во продолжение го докажуваат тоа!

Пчеларник поврзан со цевка за пчелите да можат да излезат надвор!

Состанок „на слепо“ со книга!

Запознајте ја Дина која им помага на дечињата кои имаат потешкотии со читањето!

Библиотека нуди тепсии за торти!

Поголемиот дел од луѓето не знаат дали се доволно тивки во библиотека, па овој уред ќе го елиминира погодувањето!

Интересен начин за мотивација на децата да ги враќаат книгите во библиотека!

Навистина интересен дел од библиотеката!

Секој кој ќе влезе во библиотеката може да се придружи на составувањето сложувалка.

Тајна врата.

Еве паметен начин за продажба на забранети книги!

Влезна врата на библиотека во Франција!

Мистериозно пакетче – неколку книги групирани според жанр!

За пишување на вистинско љубовно писмо!

Библиотека нуди плетени ракавици за оние на кои им се потребни.

Прочитајте и...  Град кој е буквално сместен под карпа

Библитека со мини-верзија од нејзиниот влез.

Во библиотека во Остин можете да позајмите лап-топ.

Ова е влез во делот со книги за деца!

Одлична идеја!

„Неодамна вратени книги“ – ова им покажува на читателите што читаат другите.

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote