Видео

Братска љубов: Мало момче влета на боречкиот меч на сестричката за да ја спаси

Мало момче, кое се обиде да ја спаси сестричката од противникот на нејзиниот боречки натпревар, добива гласни аплаузи од сите страни на светот.

2-годишното момче помисли дека тоа е реална борба и без размислување истрча да ја заштити својата поголема сестра.

Прочитајте и...  Најслатката расправија: Мало бебенце на свој јазик се „кара“ со мајка си бидејќи не сака да јаде

Најпопуларно


To Top