Видео

БУРА ОД ЕМОЦИИ: „Нешто ќе те питам бабо“ и спот кој ги наежи Македонците (ВИДЕО)

Браќата Стефан и Мартин од „Некст тајм“ се надминаа себеси.

Со фантастична преработка на песната „Нешто ќе те питам бабо“ ги разбудија емоциите кај сите Македонци.

Нивниот видео запис е парче историја, кое никогаш нема да се заборави.

Промоцијата беше синоќа, а социјалните мрежи вријат од позитивни коментари.

Почитувани читатели, уживајте:

Прочитајте и...  Нова забрана за движење за младите до 18 години и за постарите од 67 години!

Најпопуларно


To Top