Случувања

Цела болница слави: 85-годишна бабичка го победи коронавирусот (ВИДЕО)

85-годишна бабичка успеа да го победи коронавирусот, па од нејзината победа направи вистински повод за славење.

Радосната старица беше испратена од болницата со силен аплауз од страна на медицинските лица.

Прочитајте и...  А1 Македонија го реализираше првиот повик на 5G технологија

Најпопуларно

To Top