in

Чуден животен пат: Од калуѓерка до порно глумица

Јуди Пинеда поминала скоро деценија во манастир како чесна сестра. На почетокот, тој назив бил вистински, но потоа се одлучила за драстична промена – станала актерка во филмови за возрасни.

Таа во разговор со бројни медиуми открила дека свештениците пробувале да ја одвратат од оваа одлука, но нивното мислење не влијаело на нејзината веќе цврста одлука.

Таа својот потег го оправдува и вели дека тоа бил вистински уметнички чекор за кој воопшто не жали. Вели дека порно индустријата и се допаѓа и дека ужива во тие филмови, но не ја изгубила својата вера и редовно оди во црква.

✅ Lascia la chiesa per diventare pornostar, parla l'ex suora ...

Сè започнало кога таа се заљубила во еден учител во манастирското училиште. Тогаш нагоните го преовладале сето она што претходно го потиснувала. Набрзо, се сретнала со агент за порно актерки и отишла на аудиција.

Нејзината кариера сега е во полн ек.

Reporteros Hoy sur Twitter : "Yudi Pineda, de recatada monja a ...
Прочитајте и...  Градник кој разладува лете

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote