in

Чудо во црквата Света Петка: Дете со инвалидитет започнува нормално да оди

Во црквата Света Петка во Солун се случило вистинско чудо откако дете кое се движело со помош на патерици започнало нормално да движи, ова чудо има неворајтни 1 милион и 400 прегледи и едно од најгледаните на балканот па и пошироко. Овие работи се случуваат ретко и не може да се објаснат никако, погледнете го видеото :

https://www.facebook.com/144710609476803/videos/219482618666268/?v=219482618666268
Прочитајте и...  Мајка херој го скршила грбот за да го спаси својот син (ВИДЕО)

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote