Македонија

Црквата спротивно на препораките -повикува на Литургија против вируси и епидемија

Додека се бара да нема групни собири, да се остане дома, да се држи поголемо растојание меѓу луѓето, Црква повикува на литургија против вируси и епидемија. Според нив верниците не треба да потпаѓаат под медиумска пропаганда и Ковид 19 не е вистинска епидемија.

Прочитајте и...  Две лица сомнителни за инфицираност со корона вирусот побегнале од Штипската болница

Најпопуларно

To Top