Македонија

Да донираме за Мила – Само едно пораче од 100 денари и ќе завршиме работа…

enjgarnjeghg 220618

Да помогнеме на малата Мила. Од потребните 25 000 долари собрани се дури 15 000 долари. Останува да ја покажеме нашата хуманост и да помогеме да се соберат уште 10 000 долари.

VIP 143 123 
TELEKOM 070 143 143

https://www.facebook.com/irena.ristic.779/posts/10157413154124726
Прочитајте и...  ДА ПОМОГНЕМЕ: Додека сите дечиња си играат, Горазд стои и не може да им се придружи бидејќи не ги гледа

Најпопуларно


To Top