in

Да го прославиме Светскиот ден на жирафите преку магична фотогалерија!

Светскиот ден на жирафите е возбудлив годишен настан инициран од GCF со цел да го прославиме животното со најдолг врат токму на најдолгиот ден или на најдолгата ноќ ( во зависност од тоа на која хемисфера живеете ), односно на 21 јуни.

6a010535647bf3970b019affd4ad5c970d 800wi
23 CATERS LOVING MUM BABY GIRAFFES 4 731x1024
2019 05 02 baby giraffe 2 web
56962ebed2efc035641ffc1c20c56525
169924
290828
722877 popular giraffes wallpapers 1920x1080 for xiaomi
764059 new giraffe backgrounds 2560x1600
164324463 giraffe wallpapers
a737fa897269644d508df7af06a186b5
CziZqOyUsAAyyq9
GettyImages 1014423062 c76c38c
Giraffe beautiful animals of the African Savannah animal pictures
giraffe2
giraffe 1370108222tr7
large
pexels photo 802112
Прочитајте и...  Заборавени фотографии кои ни покажуваат точно што значи да се биде мајка

Што мислите?

0 Поени
Upvote Downvote